Blog banner

Blog

Rakodtunk ma is: Welgerek új köntösben

Rakodtunk ma is: Welgerek új köntösben

2018. december 11., kedd

Dolgozunk most is

Az elmúlt napok rakodással teltek, hiszen biharkeresztesi és dunavecsei telephelyeinkre folyamatosan érkeznek készletre a Lely Welger bálázók.

Aki már látta a korábbi Lely Welger bálázó animációt,  illetve olvasta az agroinform.com szakmai cikkét, annak már nem kell bemutatnunk ezt a gépet. A német, wolfenbütteli bálázógyár 100 éve fejleszti a bálázóit, amelyek fix- és változókamrás típusai már Magyarországon is egyre elterjedtebbek és több millió kiváló minőségű bála születését köszönhetjük nekik. A fenti képen látható Lely Welger RP160V-as, változókamrás bálázóval 90-160 cm átmérőig készíthetők el a kívánt tömörségű bálák.

Nemcsak változókamrás, hanem fix és szögletesbálázók is

Aki viszont megelégszik az egyféle méretű bálákkal, annak a Lely Welger RP 245 fixkamrás bálázó tökéletesen elegendő a munkavégzésre. A gépek folyamatosan érkeznek a telephelyeinkre és sokat már egyenesen megrendelőinkhez fogunk szállítani, ezért kérjük, mielőtt személyesen is meg szeretné tekinteni a gépeket, keressen minket elérhetőségeinken, hogy tájékoztathassuk, jelenleg mely típusok találhatók meg raktárainkban!

Ahogyan azt egy korábbi cikkünkben is írtuk, a gépek Németországban készülnek, s a változókamrás bálázók mellett a szögletesbála készítők, vagy -ahogy mi hívjuk- a kiskocka bálázók is kikerülnek a gyár termékei közül, ezekből egyre többet adunk el évről-évre, hiszen a kisméretű bálákra is megnövekedett a kereslet az utóbbi időkben. Ez a Welger AP730-as kiskocka bálázó például egyike ezeknek a termékeknek.

Várjuk tehát Önöket, nézzék meg személyesen is ezeket a remek gépeket biharkeresztesi és dunavecsei telephelyeinken, a címeket IDE KATTINTVA találják!


Ha szeretne ehhez hasonló cikkeket olvasni és szívesen értesülne az elsők között

szezonális ajánlatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!