Menü

Lely Welger RP160V változókamrás körbálázó

változókamrás körbálázó gép

Alapfelszereltség
4 db végtelenített heveder
Préskamra átmérő: 0,90m-1,60m
Préskamra szélessége: 1,23m
Rendfelszedő szélessége: 2,25m
Rendfelszedő fogásszélessége: 1,86m
Vezérlőpálya nélküli rendfelszedő
Teljesítményigény: 60KW/80LE
•E-link Control /színes, grafikus kezelőkonzol, bálaátmérő, bálatömörség, hálóréteg, lágymag kezelőkonzol segítségével történő beállítása, lágymag be/ki funkció, manuális vagy automata kötözés, bálaszámláló, össz. bálaszámláló/
Kerekek: 500/55-20
Rendfelszedős önbeállós támkerék
Bálakigurító
13, 17 ill. 15 késes szeletelővel
Választható opciók
szeletelővel ill szeletelő nélküli kivitelben
Megjegyzés

FIGYELEM! A Lely bálázók előrendelése megkezdődött! Kérjen árajánlatot!


Széles felszedő a maximális teljesítményért

A 2,25 méteres vezérlőpálya nélküli rendfelszedő még éles kanyarban is könnyedén felszedi a széles rendet. Az öt rendfelszedő fogtartó kar tökéletes terményfelvételt és folyamatos bevitelt tesz lehetővé, terményveszteség nélkül.

Nagy bálatömörség mindenkor

A nagy bálatömörség csökkenti a kötözőanyagok (háló vagy zsineg), a csomagolófólia és a szállítás költségeit. A bálakamra mechanikus zárásával kivételesen erős, tömör, sűrű és szabályos alakú bálákat kapunk.
Speciális görgők a hosszú élettartamért

A görgők tíz-tíz bordáját egy különleges gyártási folyamat során préselik a vastag falú (3,20 mm) hengerbe. A görgőket egy varrat nélküli hengerből alakítják ki minimális hegesztéssel, biztosítva ezzel az egyedülálló megbízhatóságot.
Több rendfelszedő fogtartó kar – Tisztább rendfelszedés

A vezérlőpálya hiánya miatt  fennmaradó helyre öt rendfelszedő lécet szereltünk a rendfelszedőre. A fogak 64mm-re helyezkednek el egymástól, ami optimális felszedési kapacitást, ezáltal még jobb és tisztább rendfelszedést ereményez.
A takarmányaprítás számos módon javítja eredményeit

Amikor bálázójához aprítórendszert választ, a Lely Welger számos opciót ajánl. Bár kezdetben ez csak egy újabb kiadásnak tűnhet, a terményaprítás javítja a takarmány minőségét, ezáltal olyan sokrétűen fokozza az Ön eredményeit, hogy inkább azt kell megindokolnia, miért nem használ aprítót.
Hydroflexcontrol – páratlan előny

Betakarításnál gyakran sürget az idő, és a gépkezelők néha átlépik a bálázóra megállapított terhelési határokat. Ezeket a határokat az szabja meg, hogy mennyi hely áll rendelkezésre a gépben a termény áthaladására, ez határozza meg a teljesítményt. Bálázók esetében a rotor alatti tér a kritikus tényező. A Hydroflexcontrol eltömődésgátló rendszer maximális terhelés esetén megnöveli ezt a helyet, ezáltal csökkenti az állásidőt, amely a nem megfelelő bálatovábbítási sebességből és az eltömődések megszüntetéséből adódna.
Időt és pénzt takarít meg

A hálós vagy zsineges kötözés, a csomagolás, a szállítás és a tárolás mind a bálázással összefüggő költségek. Ha kevesebb a bála, alacsonyabbak a költségek. Jelenleg a Lely Welger körbálázó bálakamrája készíti a legnehezebb bálákat a piacon, ezzel időt és pénzt takarít meg Önnek.

Ajánlatkérés
Termék: Lely Welger RP160V változókamrás körbálázó