Menü
Rólunk írták
Tóth Zoltán
Tóth Zoltán
2021. 03. 06
, Nagyvenyim
Teljeskörű szakmai felvilágosítás, precíz ügyintézés. Benzinmotoros ágaprítót vettem.
Szilasi Tamás
Szilasi Tamás
2021. 01. 16
vezető, Biokom Nonprofit Kft.
Az Urban TR70 ágaprító megvásárlása mellett döntöttünk. A gép bemutatása, ismertetése megfelelően megtörtént. Nagy szakmai rálátást és hozzáértést tanúsított a cég munkatársa. A gép átvétele minden gépet érintő ismeretátadással történt. Meg vagyok elégedve!
Tóth Béla
Tóth Béla
2021. 01. 15
Környe, Gazdálkodó
Egy Urban TR70-es ágaprítót vásároltunk. Minden tökéletesen rendben történt.
Gál Csaba Alekszandrovics
Gál Csaba Alekszandrovics
2021. 01. 05
ügyvezető, Ráckevei Városüzemeltetési és Szolgáltató Kft
Egy SMH70 benzinmotoros ágaprítót vásároltunk. A kapcsolatfelvétel egyszerű volt. A kiválasztott gépről minden információt megkaptam, előzetes helyszínen történő szemlére is lehetőség volt. A rendelés teljesítése határidőre megtörtént. Az új gépet eredeti állapotában kaptam meg, a teljes dokumentációval.
Gyetvai Istvánné
Gyetvai Istvánné
2020. 12. 17
Dömsöd, gazdálkodó
Egy 3 méteres gabonavetőgépet vásároltam. Mindennel meg vagyok elégedve.
Illés György
Illés György
2020. 10. 10
gazdálkodó, Domaszék
Egy Urban TR 70-es ágaprítót vásároltam és messzemenőkig meg vagyok elégedve a kiszolgálással. Ajánlom bárkinek a céget!
Kovács Sándor
Kovács Sándor
2020. 10. 06
gazdálkodó, Nagylóc
Egy Agrolead műtrágyaszórót vettünk. A tájékoztatásukkal, kiszolgálásukkal maximálisan elégedettek vagyunk. A gép kínálatuk nagyon jó!
tshybe
tshybe
2020. 08. 14
Nagyon korrekt, segítőkész emberek. Le a kalappal, köszönöm a segítséget!
Nagy Tamás
Nagy Tamás
2020. 05. 12
gazdálkodó, Nagymaros
Kedves, udvarias, segítőkész, gyors.
Lakatos Richárd
Lakatos Richárd
2020. 05. 09
gépkezelő
Egy Urban ágaprítót vásároltunk és a gép átadásakor mindenre kitarjedő oktatást kaptunk. Kiváló minőségű a gép.
Mihály Vilmos
Mihály Vilmos
2020. 05. 08
Ügyintéző, Várvag Nonprofit Kft.
Cegléd város részére vásároltunk egy SMH 110 ágaprítót. A vásárlást megelőzően korrekt tájékoztatást kaptunk a géppel kapcsolatban ami segítette a döntésünket. A kiszolgálás és a beüzemelés az előzetesen megbeszéltek szerint határidőre történt. Mindenkinek csak ajánlani tudom partnerként a Szakadáth Kft.-t.
Szűcs Sándor
Szűcs Sándor
2020. 05. 07
gazdálkodó
A kiszolgálás megfelelő, az ügyintézés udvarias volt. Műtrágyaszórót vásároltunk.
Bajzát Kristóf
Bajzát Kristóf
2019. 11. 22
TR75-ös ágaprítót vásároltam, nagyon elégedett vagyok a géppel, az előre elmondottaknak 100%- ban megfelel, csak ajánlani tudom. Az egyeztetés során Szakadáth László végig segítőkész és korrekt volt amit itt (is) szeretnék megköszönni. Bátran ajánlom őket!
Dohos László
Dohos László
2019. 11. 18
ügyvezető, DOH-MÉH Bt.
A cégtől egy Urban SMH70 ágaprítót vásároltam. Gyors, precíz kiszolgálás. Tökéletes ügyintézés. Köszönöm a megelőlegezett vevőgondozást!
Szűcs László
Szűcs László
2019. 09. 26
gazdálkodó
Egy TR70-es ágaprítót vásároltam, nagyon meg vagyok elégedve. Korrekt eladóval volt dolgom.
Hös Lajos
Hös Lajos
2019. 09. 21
gazdálkodó, Fülöpszállás
Egy M-Twin silózót vásároltam a Szakadáth-Gépkertől. Nagyon meg vagyok elégedve a silózóval és a céggel.
Kóródi Ottília
Kóródi Ottília
2019. 08. 13
Egyéni vállalkozó
Ág aprítót kerestem. Korrekt, mindenre kiterjedő felvilágosítást kaptam a keresett géppel kapcsolatban.Szakadáth Lászlórendkívül segítőkész, nagy szaktudású ember.Mindenkinek ajánlani tudom, a Szakadáth Gépker Kft-t.
Molnár Péter
Molnár Péter
2019. 08. 13
Műtrágyaszórót vásároltunk. Korrekt, barátságos értékesítés.
Gulyás Ferenc
Gulyás Ferenc
2019. 07. 24
, Cankó 2000 Kft.
Gyors, rugalmas, pontos ügyintézés, a gyorsaság sokat nyom a latba. További együttműködés lehetséges.
Lőrincz Jánosné
Lőrincz Jánosné
2019. 05. 22
, Röszke
A cégtől egy Urban SM70 ágaprítót vásároltunk. Nagyon segítőkész és figyelmes volt az úr, minden kérdésünkre válaszolt.
Bendák Gyula
Bendák Gyula
2019. 05. 06
, gazdálkodó
Tisztelt Szakadáth László Úr! Ezúton is nagyon köszönjük a Lely Lotus Combi 300 gépvásárlással kapcsolatos nagyon udvarias és korrekt tájékoztatást, a gép precíz és gyors házhozszállítását, és nem utolsósorban azt a bizalmat, amellyel megtiszteltek, hogy ismeretlenül is bíztak bennünk a fizetéssel kapcsolatban, jó lenne, ha mindenhol ilyen bizalommal lehetnénk egymás iránt! Példaértékü kereskedelmi magatartás, további munkájukhoz nagyon jó erőt és egészséget kívánunk!
Szászy Zsolt
Szászy Zsolt
2019. 02. 20
parkfenntartási részlegvezető, DC Dunakom Zrt.
URBAN TR70-es ágaprítót vásároltunk (felhordószalaggal), melyet Paks közterületeinek parkfenntartásánál használunk. Maximálisan meg vagyunk elégedve a géppel, és a Szakadáth-Gépker Kft. rugalmasságával, és segítőkézségével. Köszönjük a próbaüzemi oktatást, és a gyors, hatékony ügyintézést is.
Deli Attila
Deli Attila
2019. 02. 19
gazdálkodó, Zalaegerszeg
Traktormeghajtású ágaprítót vásároltunk és elégedett vagyok a vásárlás menetével, akedves fogadtatással, a kiszolgálással és a teljeskörű informálással.
Dömötörfy Lóránt
Dömötörfy Lóránt
2019. 02. 19
Nemespátró
Ágaprítóhoz való zsákot vásároltunk és meg voltunk elégedve.
Balogh Imre
Balogh Imre
2019. 02. 07
gazdálkodó, Bócsa
Egy Urban TR70 ágaprítót vásároltunk. Nagyon elégedett vagyok az ügyfélkezeléssel, a tájékoztatással és a kiszolgálással.
Szűcs László
Szűcs László
2019. 02. 06
gazdálkodó, Bakonszeg
Meg vagyok elégedve a TR70 ágaprító szállítását tekintve, korrekt eladóval volt dolgom. Ajánlom!
Zádorfalvi-Gazdag Gyula
Zádorfalvi-Gazdag Gyula
2018. 12. 01
gazdálkodó
A vásárolt kasza teljesítményével elégedett vagyok. A beüzemelés gyorsan és világosan történt. Tetszik, hogy egy ilyen magas színvonalú munkaeszköz kezelése ilyen egyszerű is lehet. A jövőben is szívesen vásárolok Önöktől!
Gábor Jánosné
Gábor Jánosné
2018. 11. 09
gazdálkodó
Ez a cég megbízható. A kiszolgálás tökéletes volt, amikor az Urban TR70 ágaprítót vettük. A gép átadása a megbeszéltek szerint történt. Teljesen meg vagyunk elégedve.
Kiszák Tamásné
Kiszák Tamásné
2018. 11. 09
ügyvezető, Csónakos Kft.
Minden rendben volt az Urban SMV70 ágaprító megrendelése során. Korrekt kiszolgálás.
JUHÁSZ TIBOR
JUHÁSZ TIBOR
2018. 10. 30
ügyvezető, CONTAINER 96 Bt.
2018.10.16-án vásároltunk egy Urban SM 70 ágaprítót. Előzetes megtekintés szombati napon is lehetséges volt.A hozzáállás kifogástalan volt. Látszik hogy gépet szeretnének eladni, és nem egy internetes "ma vagyok holnap már nem" cég. Mindenkinek ajánlom.Juhász Tibor
Kiss Lajos
Kiss Lajos
2018. 10. 17
őstermelő
Ez egy nagyon jó csapat! Megbízhatóak és gyorsak! Pikk-pakk megérkezett a megrendelt alkatrész. Ajánlom Őket!
Sisistyán Györgyné
Sisistyán Györgyné
2018. 04. 10
őstermelő, Sisistyán
Nem régen vásároltunkegy Urban TR 70-es ágaprítót. Van egy gyümölcsösünk mindig sok gondot okozott a sok lemetszett ág sorsa. Ezzel a géppel megoldódott a problémánk. Rátaláltunk a Szakadáth Kft-re, és telefonos érdeklődésünket követően 2 héten belül már az udvarunkba volt a gép. A szállítást és a zsákokat is Ők rendezték.Ezúton szeretném megköszönni a gyors és hatékony segítségüket. Jó lenne, ha minden kereskedő ilyen udvarias és segítőkész lenne!
Skáder Emese
Skáder Emese
2018. 03. 27
ügyintéző
2016-ban vásárolt Önkormányzatunk ágaprító gépet a Szakadáth-Gépker Kft - től, mely azóta is tökéletesen működik. Nagyon korrekt, segítőkész és rugalmas mindenki a Kft - nél. A szállításban is nagy segítségünkre voltak. A barátságos, segítőkész és minőségi termékeket értékesítő kereskedő egyre ritkább napjainkban, így öröm volt a Szakadáth Családtól vásárolni. Azóta is tőlük szerezzük be a zsákokat is az aprítóhoz. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Szakadáth-Gépker Kft-t és a termékeiket is!
Krennert Zoltán
Krennert Zoltán
2018. 02. 23
Műszaki vezető, Etyek Ödön Major
Ezúton szeretnénk megköszönni gyors és hatékony munkájukat!
Bógyis György
Bógyis György
2018. 02. 01
Főként növéy termelés és állattarás, östermelő
Múlthéten vásároltunk egy urban TR70-es gallyaprítót. Egy csapot kellet a megfelelő méretre esztergálni ,hogy az MTZ 50-es traktorra fel lehessen szerelni de ezen kívül megvagyunk elégedve vele kisebb nagyobb gallyakat is összevág ajánlani tudom akinek ilyen nagy teljesítményű ágaprító kell.
Balog József
Balog József
2018. 01. 31
, Balog 2002 Bt.
"Az elmúlt év végén egy Urban SM70-es ágaprítót vásároltunk, mellyel teljes mértékben meg vagyunk elégedve. A gép nagyon hatékony, már több alkalommal is használtuk és hibátlanul működött.A vásárlás és a gépátvétel is gyors volt, rugalmas és korrekt.Mindenkinek csak ajánlani tudom a gépet és a Szakadáth Gépker Kft-t is."
Játékos István
Játékos István
2018. 01. 24
Tulajdonos, SPILER Tank Kft.
Korrekt és gyors volt az ügyintézés, a kiszolgálás. Három hete vásároltam egy URBAN TR70 típusú ágaprító gépet, ami tökéletesen működik.
Gulácsi Ádám
Gulácsi Ádám
2017. 12. 30
A Szakadáth Kft és Szakadáth László több hónapos fáradtságos munkától mentette meg a családomat az SMH-70es ágaprítóval. Az ágaprító prémium minőségű pengéje beváltotta a hozzáfűzött reményeket. Örülök hogy a Szakadáth Kft-t választottam remélem, hogy újra kapcsolatba léphetek a Szakadáth Kft-vel egy új igény kapcsán is.
NádasiBeáta
NádasiBeáta
2017. 12. 04
ügyvezető, FRAMAKER Kft
A múlt héten sürgősen szükségünk volt raschel zsákra, mert tűzifát töltünk bele egy külföldi vevőnk részére. Szakadáth László úr nagyon készséges volt és gyorsan megoldotta, hogy a kért mennyiségű zsák a rendeltetési helyére kerüljön. Mivel futárszgálattal nem tudta megoldani a szállítást, azonnal postán küldte el, de természetesen még megfelelő csomagolást is produkálni kellett, amit a Magyar Posta elfogad! Másnapra ott voltak a zsákok, ahol kellett. Nagyon ritka az ilyen készséges kiszolgálás!
Murczin Kálmán
Murczin Kálmán
2017. 11. 30
polgármester, Máriahalom Község Önkormányzata
Egy SMH70-es ágaprítót vásároltunk önkormányzatunknak, mellyel nagyon meg vagyunk elégedve. A gép nagyon hatékony, így a településen keletkező és a lakosságnak nagy problémát okozó gallyak gyors és kevés munkaerőt igénylőfeldolgozását, és tüzelőanyagként történő felhasználását tette lehetővé. A vásárlás nagyon gördülékeny volt, gyors ajánlatok, segítőkészség, és rendkívül gyors szállítás. Az általunk vásárolt gépet, és a Szakadáth Kft-t is csak ajánlani tudom.
Steidl János
Steidl János
2017. 11. 29
műszaki osztályvezető, Mezőszilas Község Önkormányzat
2017 november hónapban vásároltunk egy URBAN TR 70 típusu ágaprítót. A kiszolgálás és ügyintézés gyors, udvarias, precíz volt. MIndenhol az országban így zajlana egy vásárlás, több nyugodt és kiegyensúlyozott ember volna kis hazánkban.
Kollár László
Kollár László
2017. 11. 21
Kertépítés, Kollár Bau und Garten OG
Cégem kertépítéssel és fakivágás-sal foglalkozik,a munkáink során keletkező ághulladék feldolgozására kerestem a megoldást,amit az SMV 70 ágaprítóban találtam meg. A Szakadáth csapat nagy segítségemre volt ebben, a megfelelő géptípus kiválasztásában, a gyors és rugalmas ügyintézésben. A vásárlás és a gépátvétel a megbeszélték szerint történt, egyéb költségek, késedelem és probléma nélkül. Ez nagy érték napjainkban.
Konkoly László
Konkoly László
2017. 11. 07
Két hete vásároltam egy TR 75 típusú ágaprítót, aminek két feladatot is szántam. Van 14 ha felújítás alatt álló erdőnk. Itt az elkövetkező 10-20 évben a gyérítések során nagy mennyiségű gally keletkezik. Így most már ez is hasznosítható. A másik feladat pedig kukorica szár szecskázás, hogy a rendelkezésünkre álló kukoricaszárat a marháink hasznosítani tudják. Az ágaprítót már használtuk mindkét feladatra, és teljes mértékben bevált. A használata pedig nagyon egyszerű volt, hibátlanul működött.
Doka 2004 Kft
Doka 2004 Kft
2017. 11. 06
, Doka 2004 Kft
Cégünk profilja bővítése miatt vett a Szakadáth-gépker Kft-től egy Smh-70-s, és egy Smh 110-s ágaprító gépet. Rugalmasak és segítőkészek voltak, elláttak tanácsokkal is bennünket a gépek vásárlásával , üzemeltetésével kapcsolatban. Mindenben az előre megbeszéltek szerint jártak el, ami ritkaságnak számít manapság. Ajánlani tudom mindenkinek őket!
Fenyősi Gábor
Fenyősi Gábor
2017. 10. 16
Őstermelő
2017 tavaszán vásároltunk egy használt Krone körbálázót a Szakadáth gépkertől. A körbálázó az elmondottak alapján jó állapotban volt és miután kipróbáltuk a gyakorlatban is megállta a helyét! Nagyon szívélyesen fogadtak és korrekt információkat kaptunk a gépről! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Szakadáth gépkert és termékeit.
Csordás Attila
Csordás Attila
2017. 10. 16
Településfejlesztő, Furta Község Önkormányzata
Én Furta Község Önkormányzatának vásároltam a cégtől egy SMH70-es ágaprító gépet, melyet azóta is folyamatosan használunk, és csak jókat tudok mondani a gépre. Emellett nagyon rugalmas és segítőkész mindenki akivel kapcsolatba kerültem és minden kérésemet/elvárásomat maradéktalanul teljesítették. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a Szakadáth gépker szolgáltatásaim és termékeit.
Bán Katalin
Bán Katalin
2017. 10. 08
gazdálkodó, Bán katalin ev.
2016. év nyarán vásároltam egy Gramax csávázógépet a cégtől. Szakadáth Péter és Szakadáth László Urak nagyon segítőkészek volt, segítettek a szállítás megszervezésében és a gép beüzemelésével is minden rendben volt. Határidőre megérkezett a gép. A csávázógéppel maximálisan meg vagyok elégedve, nagyon jó választás volt, nagyban megkönnyítette a munkánkat, egy ember elég a kezeléséhez, és az én voltam.Furcsán hangzik de, imádom ezt a gépet. Csak ajánlani tudom a Szakadáth Kft-t és a Gramax csávázógépet.
A feltöltendő fájl mérete nem haladhatja meg a 2MB-ot, csak PNG és JPG formátumú lehet. A kép 1:1-es arányra le lesz a következő méretre vetítve: 171x171.