Szolgáltatások banner

Szolgáltatások

Szakmai segítség a megfelelő mezőgazdasági gép kiválasztásában

Segítünk Önnek a gazdaságában használható, legmegfelelőbb mezőgazdasági gép kiválasztásában!

Mezőgazdasági gépek javítása

Szezonban a gép nem állhat. Ez az egyik alapelvünk, hiszen ha az eszköz nem működik, akkor a munka nem halad, az idő telik, a gazda bosszankodik. Mi vállaljuk sürgős esetben is, hogy megjavítjuk mezőgazdasági gépét. Tudják ezt már sokan, közöttük azok a neves mezőgépgyártó cégek is, akik ránk merték bízni az általuk gyártott gépek forgalmazását, hiszen tudják, hogy a gazda minden gép mellé egy szervzhátteret is vásárol. A termékeink menüpontban megtalálhatóak ezek a nagy nevek és ezekre nagyon büszkék vagyunk.

Mezőgazdasági gépek alkatrészeinek beszerzése

Hivatalos Lely márkaképviseletként a Lely és Welger alkatrészek beszerzésében szinte biztos, hogy tudunk segíteni. Ha hiányzik gépéhez az alkatrészkatalógus, csak küldje el a termék nevét, széria-és típusszámát és kikeressük Önnek adatbázisunkból az öreg masina katalógusát, hogy a hiányzó alkatrészt beazonosíthassa. Természetesen egyéb gépek alkatrészeinek beszerzésében is tudunk segíteni. Biztos, hogy jó áron dolgozunk, mert több nagy gépkereskedő cég is minket választott.

Alkatrészrendelés menete:

E-mailben:

1. Amennyiben rendelkezik Lely alkatrészkatalógussal, kérjük küldje a katalógusból a kívánt alkatrészek pontokkal elválasztott, tízjegyű cikkszámát az info@szakadathgepker.hu címre!

2. Egy órán belül válasz e-mailben küldjük az alkatrészek árajánlatát.

3. Egy válasz e-mailben rendelje meg a terméket, s adja meg  számlázási, szállítási címét és az adószámát!

4. A GLS futárszolgálat pár napon belül házhozszállítja Önnek az alkatrészt. Ekkor a futárnak nem kell fizetnie, csak a csomagot kell átvennie!

5. Ha minden rendben van, az alkatrész kézhezvételétől számított 5 munkanapon napon belül átutalásos számlát küldünk postai úton. 

Szükség esetén telefonon is leadhatja alkatrészigényét a +36 30 934 8284 telefonszámon!
Természetesen nemcsak Lely Welger alkatrészek kaphatók, vállaljuk bármilyen alkatrész beszerzését és igény szerint beszerelését is!

Amiért máshol fizetnie kell, de nálunk ingyenes

Amennyiben nincs alkatrészkatalógusa, mi Önnek ingyen küldünk a Lely gépéhez.