Menü

Kühne KNT 770

nehéz tárcsaboronák

Alapfelszereltség
4,2 5,2 6,2 7,2 és 9,2 m munkaszélességben
a robusztus szerkezet biztosítja a típusra jellemző nagy tárcsalevél-terhelést
a tárcsalevelek kúpos vagy gömbsüveges kivitelben is rendelhetők
A speciális porvédelem hosszú élettartamot biztosít
Választható opciók
A tárcsalevelek kúpos vagy gömbsüveges kivitelben is rendelhetőek.
Megjegyzés

A KÜHNE KNT nehéz tárcsaboronákkal tarlóhántás, szántáselmunkálás végezhető. A „V” elrendezésű nehéztárcsa robusztus vázszerkezete biztosítja a típusra jellemző nagy tárcsalevél-terhelést, így kötött talajok esetén is hatékonyan dolgozik.
A KNT 770 típusú nehéztárcsák 4,2 5,2 6,2 7,2 és 9,2 m munkaszélességben készülnek. A vonószerkezeten elhelyezett, rugózott szintszabályzó egység megfelelő talajkövetést és nyugodt mozgást biztosít nagyobb művelési sebesség esetén is.
A tárcsasorok egymáshoz viszonyított szögállítása és a tárcsasorok tengelyirányú állíthatósága lehetőséget biztosít a mindenkori talajállapotnak megfelelő optimális beállításra és a megfelelő, energiatakarékos üzemeltetésre. A tárcsásboronák speciális gyártási eljárással készült, 670 mm-es átmérőjű, élezett tárcsalevelekkel készülnek, melyek lehetnek kúpos vagy gömbsüveges kialakításúak.

A KNT-770 és KNT–770/3SZ tárcsasorok lemezházba épített, beálló golyóscsapágyakkal szereltek, a KNT-770/3SZH család tárcsasorai pedig kúpgörgős csapágyazásúak, speciális porvédelemmel, melyek hosszú élettartamot biztosítanak.

Ajánlatkérés
Termék: Kühne KNT 770