Menü

Stepkovace Urban EM70

elektromotoros ágaprító gép

Letölthető termékkatalógus:
Alapfelszereltség
Hossz: 2240mm
Szélesség: 970mm
Magasság: 1730mm
Súly: 340kg
5,5 KW-os Siemens elektromotor
Biztonsági vészleállító kar
6 darab minőségi, újraélezhető szerszámacél kés
Választható opciók
dupla raschel zsákos, big-bag zsákos, vagy felhordószalagos kivitelben.Az ágaprító alap állapotban tengelyenként 3-3 késsel van ellátva, de kérhető 4-4 késsel. Ekkor az apríték rövidebb lesz.
Megjegyzés

Az ágaprító kérhető 6 illetve 8 késsel is! Ekkor az apríték hossza változik!

Az Urban EM70 egy háromfázisú, 5,5KW /400V/ teljesítményű elektromotorral működik, mely a szeletelő egység meghajtásáról egy ékszíjhajtással gondoskodik. A gép könnyebb mozgatását egy az etetőgaraton található fogantyú és két forgatható valamint két fix kerék biztosítja.
Az ágaprítás az egymással szemben forgó kések elvén működik melyek jó minőségű szerszámacélból készültek. A kések újraélezhetőek. Az Urban EM70 ágaprítóra egyszerre két zsák rákötésére is lehetőség van, amint az első zsák megtelik, a másik zsákhoz vezető beömlőnyílás kinyitásával az aprított fa a második zsákba ömlik.
Az ágaprító a túlterhelés ellen kuplungos biztosítású.

Garancia: 1 év, igény szerint házhozszállítást is vállalunk!

Ha aprítna, de nincs mibe, raschel zsákért kattintson ide!

Sőt! Ha a zsákot a géppel együtt rendeli meg, a többezer forintos szállítási költséget is megspórolja, ingyen házhoz szállítjuk!Amennyiben a termék felkeltette érdeklődését és részletesebb tájékoztatást, illetve árajánlatot

szeretne kérni, IDE KATTINTVA megteheti!

Ajánlatkérés
Termék: Stepkovace Urban EM70