Blog banner

Blog

Nem kell temetni a Welger bálázót!

Nem kell temetni a Welger bálázót!

2018. december 9., vasárnap

Nem kell siratni a Welgert

 

Szinte naponta kapunk telefonokat kétségbeesett gazdáktól, akik szinte mind ugyanazt kérdezik. Mi lesz ezután? A hír igaz: ahogy azt korábban megírtuk, az AGCO megvásárolta a holland Lely szálastakarmánybetakarító üzletágát, ezzel egy kissé összezavarva a szálastakarmány betakarító cégek piacát. Fontos azonban tudni, hogy ez nem azt jelenti, hogy a Lely gépek egyszercsak eltűnnek. Egy ilyen felvásárlás hosszú folyamat, ez nem történik egyik napról a másikra és nem azt jelenti, hogy most akkor nincs tovább.

Mivel a Szakadáth Gépker Kft és a Lely között élő szerződések köttettek, hosszú tárgyalásokat folytattunk az üzletág új tulajdonosával, az AGCO-val. Megegyezés történt abban, hogy folytatódik az együttműködés és a márkaképviselet. Ellátnak minket Lely gépekkel és még hosszú ideig biztosítják az alkatrészeket az eladott kaszákhoz, rendsodrókhoz és bálázókhoz, hogy a Lely gépek tulajdonosai ne szenvedjenek hiányt. Ezeket az alkatrészeket folyamatosan gyártják és a kiszolgálási idő nem fog kitolódni, csupán másik raktárban fogják nekünk becsomagolni. Megkaptuk a jövő évi árlistát is, ami alapján tehát biztosra vehető, hogy a kiszolgálásnak nincs technikai akadálya.

 

Mi ennek örülünk

 

Ez a felvásárlási hír azonban megerősített minket abban, hogy jó terméket képviselünk. A hír hallatán soha nem kapunk még ennyi dícséretet a Welgerre. Sok megkeresést kaptunk, hogy jövőre Welger bálázót vásárolnának, ha lehetséges. Megnyugtatunk mindenkit, hogy a válasz, igen! Jelenleg is szállítanak nekünk Welger bálázókat és lehetséges az előrendelés. Az eredeti alkatrész utánpótlástól pedig nem kell félni. Dunavecsei központi raktárunkban minden kopóalkatrészt megtalálnak, a kritikusabbakat pedig bármikor betudjuk szerezni az alkatrészkatalógus alapján. Ha pedig még nem ismeri a Welger bálázóinkat, blogcikkeinkben ezekről olvashat!