Blog banner

Blog

LELY SPLENDIMO CLASSIC tárcsás kasza

LELY SPLENDIMO CLASSIC tárcsás kasza

2018. február 26., hétfő
Címkék:

Egy kompakt és megbízható szerkezeti kialakítás, üzemanyag takarékos és kevés karbantartási költség a LELY SPLENDIMO CLASSIC kaszák fő ismertetői. Az ékszíjas erős oldalhajtás és a kis teljesítményigény kombinációja biztosítja a maximális kapacitást.

A moduláris kaszagerendely felépítésnek és az oldalhajtásnak köszönhetően a kasza rendkívül extrém szögekben tud kaszálni. A moduláris felépítés biztosítja továbbá az állandó és megfelelő kenést a kaszatárcsákat meghajtó modulokat. Az oldalhajtás és az ékszíjak lehetőséget adnak, hogy kaszálásnál a gépet 90 fokig lehessen felemelni vagy 50 fokos hajlásszögig le lehessen engedni. 

Ha traktor emelőszerkezete be lett állítva, akkor a munkavégzés közben fix helyzetben marad. A fordulóban egy hidraulikakar mozgatásával egyszerűen felemelhető a kasza a termény fölé. Ez időt takarít meg a fordulásnál a tábla végén és megakadályozza, hogy magával vonszolja a rendet. A kasza biztonságosan és könnyedén helyezhető át szállítási pozícióba. A gépet egyszerűen ugyanazzal a munkahengerrel emeljük fel, melyet a fordulóban is alkalmazunk a kiemeléshez. A kompakt szerkezet miatt minimális marad a szállítási szélesség. 

A LELY SPLENDIMO kasza szerkezetét teljes mértékben arra hangolták, hogy lehetőleg akadálymentesen kövesse a talajkontúrokat. Az optimális rugó előfeszítéssel tehermentesített lebegő kasza gerendely gondoskodik az egyenletes talajnyomásról. 

A LELY SPLENDIMO kaszák kaszatárcsáinak páros forgásiránya minden körülmények között egyenletes rendeket hoz létre. Alap tartozék a külső oldalon felszerelt rendválasztó lemez a kaszálandó termény optimális elválasztásának elérése érdekében.

Ha szeretne ehhez hasonló cikkeket olvasni és szívesen értesülne az elsők között

szezonális ajánlatainkról, íratkozzon fel hírlevelünkre!  Pár másodperc az egész: