Blog banner

Blog

Itthon is hasít a Kongskilde: meggyőzőek a gazdák véleményei

Itthon is hasít a Kongskilde: meggyőzőek a gazdák véleményei

2019. február 19., kedd

Jó napot, a Kongskildetől jöttünk

Aki korábban nyomon követte munkánkat, láthatta, hogy nem elégszünk meg az átmeneti megoldásokkal.  Amikor elterjedt a Lely felvásárlásának híre, ez a dán cég, a Kongskilde -ismerve korábbi hozzáállásunkat a Lely termékekhez- bejelentkezett, hogy szeretné, ha mi képviselnénk a Kongskilde szálastakarmány betakarító üzletágát. Termékeik már 70 éve vannak jelen a piacon, külföldön, sőt belföldön is már többszáz rendkészítőjük és kaszájuk és egyéb termékük üzemel. Tejgazdaságok számára specializált gépek széles körét kínálja a kaszáktól a rendterítőkön és rendképzőkön át a silózókig és a takarmánykeverő-kiosztó kocsikig. Tehát hasonló a profilja, mint a Lely szálastakarmány betakarító üzletágának, s hasonló minőségben is gyártja a termékeket.

Mekkora területet fed le?

A termőföldtől az állatokig. A betakarítás- és takarmányozási technológia specialistája. Az innováció a vérünkben van, hiszen fel kellett venniük a versenyt a többi márkával, pl. a Krone, Lely, Claas termékekkel Az újításokra való képességük olyan termékekben jelentkezik, mint a világ a legnagyobb, akár 12 méter munkaszélességű kaszái, valamint a testre szabható takarmánykeverő-kiosztó kocsik. A fentiek használata más, a gyors és hatékony tápanyagmegőrzést támogató termékeinkkel együtt kiváló minőségű takarmányt eredményeznek.

 

Akkor most Lely és Kongskilde is?

Igen! Az emberek sokszor biztonsági okokból nem mernek váltani termékeket. Ezért a tavalyi évben sok Lely gépet vettünk készletre és az idén is sok szálastakarmány gép van jelenleg is szállítás alatt. Nekünk azonban fontos, hogy a  Splendimo kaszák és a Hibiscus rendképzők mellett legyenek szinte egy minőségi kategóriába tartozó termékeink is, ezért jelenleg a Kongskilde és a Lely termékek is megtalálhatóak a palettánkon. Íg biztosítani tudjuk az átmenetet a két márka között, valamit a választékunk ezzel tovább bővült. A Kongskilde mellett azonban annyi szól, hogy többféle gép lesz megtalálható a kínálatunkban. S ha valaki kíváncsi a termékekre, a 2019 január végén megrendezendő Agromashexpon megismerheti őket!

Amennyiben szeretné, hogy néha hasonló cikkeket küldjük Önnek, itt iratkozhat fel hírlevelünkre!