Blog banner

Blog

Ez a silózó nagyon jó befektetés és az MTZ is elegendő a meghajtásához

Ez a silózó nagyon jó befektetés és az MTZ is elegendő a meghajtásához

2019. augusztus 30., péntek

Sok gazdának nehéz ez az év

Egyre több gazdától halljuk a fenti mondatot. Szinte naponta megkeresnek minket azzal a kéréssel, hogy húszéves szálastakarmány betakarító gépekhez kellenének alkatrészek, mert az új gépeket egyszerűen nem lehet évek alatt sem kigazdálkodni. A terményárakat ugye ismerjük, sokan egyetértenek abban, hogy nincsenek egyensúlyban a befektetett költségekkel. Mi mindig igyekeztünk olyan gépeket ajánlani, amilyenekkel mi is szívesen dolgozunk, ezért nem tartunk olyan termékeket, amik nagyon olcsók és egyben nagyon szervízigényesek. Valamit tehát akkor tenni kell az olcsóbb, de jó gépek beszerzése érdekében.

 

Itt jött a képbe az Agrolead

Több országba kiutaztunk, hogy megkeressük azokat a gyárakat, amik a termékeiket még nem vezették be Magyarországon, épp ezért jobban kell bizonyítaniuk a strapabíróság terén. Az már nem titok, hogy több nagy márka is elkezdett a keleti országokkal gyártatni. Sok helyen csak a matrica és a szín különbözteti meg a termékeket, mert egy műhelyben, egy szalagon készülnek. Mi egy gyárlátogatás alkalmával nem a kávéval, hanem a műhelyben és a szerelőcsarnokban kezdünk. Gondosan szemügyre vesszük az alapanyagtárolást és a gyártástechnológiát az első anyagvágástól a festésig. Törökországban az Agroleadnál olyan jól sikerült ez a gyármustra, hogy le is adtuk egy éve az első megrendelésünket. Sorra üzemeljük be őket és az egyik látható az alábbi videon:


Csodálkoztak a kiállításon 

Ki is vittük az Agrolead termékeket a januári Agromas Expora, első körben a LIVA vetőgépet és az M-TWIN silózót. Természetesen sokkal többféle gép létezik ebben a zöld színű márkában, de kellett a hely a többi gépnek, hiszen vittünk ki Urban ágaprítókat és a Kongskilde szálastakarmány gépeket is, valamint megtalálható volt még a Maschio Extreme bálázó és a Lotus Combi rendkészítő-terítő is a 200 négyzetméteres standon. Az M-TWIN silózót sokan megnézték, de amikor meghallották, hogy az ára bőven hatmillió forint alatt van akkor elkezdtek gyanakodni, hogy miért ilyen olcsó. Hiszen aki ismeri a piacot, az tudja, hogy az ilyen silózókat forgalmazó nyugati márkák termékei tízmillió felett van. Semmi ok nincs az aggodalomra. Az Agrolead termékek kiváló minőségűek, több helyen bizonyítottak már Magyarországon is. A drága gépeknél viszont sajnos sok esetben a márkanevet kell megfizetni.

Ha meg szeretne ismerkedni az Agrolead termékekkel, akkor IDE kattintva megteheti.