Blog banner

Blog

Egy gyártó, amely 50 hónap garanciát ad a termékére

Egy gyártó, amely 50 hónap garanciát ad a termékére

2018. július 21., szombat

Egy gépgyártó, amelyik csak egy termékcsoportra fókuszál

Aki már ismeri a termékpalettánkat, az tudja, hogy igyekszünk olyan termékeket választani, amellyel akár a külföldi piacon is egyenes háttal merünk megjelenni. Tele van a piac olcsó gépekkel, azt mindnyájan tudjuk, hogy lefestve minden gép lehet gyönyörű. Ilyenkor a kereskedő mérlegel, hogy érdemes-e úgy gépeket árulnom, hogy hetente szaladgáljak ki az eladott gépemhez garanciális szervizre, vagy áruljak komolyabb, kiváló minőségű termékeket, viszont akkor kevesebb gépet adok el, hiszen nem mindenki tudja megfizetni a jó minőséget.  Ezen a nyáron szinte minden nap érkezett megkeresés az Oros kukorica-és napraforgó betakarító adapter család tagjaira. A gyártó fél évszázada foglalkozik az adapterek gyártásával, volt ideje fejlesztgetni a bármilyen kombájntípusra felszerelhető adaptereket.  Sok adaptert el is adtuk és tökéletesen értjük a vásárlók érveit, amelyet tízből nyolcan felhoztak, ez a következő: szezonban a gép nem állhat. Ha aratáskor egy gép meghibásodik, akkor nem várhatunk heteket az alkatrészre. Az Oros adaptereket Orosházán gyártják, tehát nem az alkatrész utánpótlás helyben történik.

A különleges ajánlatról

Az Oros adapterek annyira megbízható adaptereknek bizonyultak, hogy a gyártó a korábbi két év garancia helyett most 50 hónap garanciát ad váráslóinak az adapter vázára és hajtóműjére. Az első évben természetesen teljeskörű a garancia, a gyorsan kopó alkatrészek kivételével.

Miért költség hatékony az Oros Cornado?

A Cornado adapterrel –amely összecsukható és fixvázas kivitelben egyaránt szép számmal fogy- gyakorlatilag olyan gyorsan történhet az aratás, amilyen gyorsan tudunk haladni a kombájnnal, míg a HSA adapter a maga 6-8 km/h sebességével szintén kiváló munkát végez minimális szemvesztség mellett. Az árakciónak köszönhetően, többen vásároltak egyszerre két adaptert, mert egy Oros SUN és egy Oros HSA kukorica adapter birtokában nem kell a napraforgó betét beszerelésével járó megoldást választani és a munka is precízebben mehet. Viszont ha valaki a napraforgóbetét segítségével akar betakarítani, az egy hatsoros adapter esetén félmillió forint alatt megússza a második adapter vásárlását. A kukorica adaptereknél szinte mindenki vásárolt csonktaposót is a kombájngumik védelme érdekében, hiszen ha kiszámoljuk, kettő, vagy négy sorra való csonktaposó beszerzése még mindig gazdaságosabb, mint pár szezon után gumit cserélni.

Az Oros Cornado mivel jobb, mint a HSA?

Az Oros Cornado esetében a betakarítási sebességünk gyakorlatilag megegyezhet a kombájnunk maximális sebességével, viszont, ha a sebesség nem az elsődleges tényező, akkor az alacsonyabb árfekvésű Oros 3 HSA kukorica adapter megvásárlásásra biztatjuk!


Oros SUN napraforgó akció

Az Oros SUN napraforgó betakarító adaptereket ráadásul ebben az évben is, gyári támogatással kiemelten kedvezményes áron tudjuk adni, ennek köszönhetően már korábban is elég sok elkelt. Ezek az adapterek a napokban lettek átadva, s hamarosan munkára is lesznek fogva.  De a SUN napraforgó betakarító adapterek mellett a Cornado és a HSA kukorica betakarító adapterek is elég keresettek voltak. A két kukorica aratására alkalmas gép közötti különbség a betakarítás gyorsaságában mutatkozik meg leginkább.


Ha szeretne ehhez hasonló cikkeket olvasni és szívesen értesülne az elsők között

szezonális ajánlatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!