Blog banner

Blog

Az Urban ágaprító rap nagy sikert aratott az Agromashexpon

Az Urban ágaprító rap nagy sikert aratott az Agromashexpon

2020. január 28., kedd

Imádtuk az Agromashexpot

Bár a kiállítás a terület átépítése miatt a szokásosnál egy kissé nehezebben indult, nem tántorított vissza minket attól, hogy idén is közszemlére tegyük az Urban ágaprítókat. Lázasan vártuk a nyitónapot, hiszen már évek óta ott vannak a kiállítási gépeink között ezek a nemcsak hatékony, de biztonságos gépek. Szeretjük őket, mert tudjuk, hogy minden évben szinte zarándoklat indul az ország minden pontjáról a megtekintésükre a híres januári Agromashexpora. Idén sem volt ez másképp, rengetegen voltak a standon és többen éltek az akcióval, miszerint ajándék zsákokat kaptak a megrendelt gépekhez. Sokan vittek papír alapú katalógust, de aki esetleg lemaradt róluk, a termékismertető prospektust.

Olyat csináltunk, amit más még soha

Mivel Lackó szívéhez ugyanúgy közel áll a rapzene, mint az Urban ágaprító, gondolt egy merészet. Egy szombat napon, reggeli közben tollat ragadott és papírra vetette rímeit, amelyet később rap stílusban fel is szövegelt. Ezután egy minimális technológiát igénylő felvétellel összeboronálta a képeket és a hangokat, így született meg az ágaprító rap. Hallgassátok csak:  

A produkcióról több szakmai portál is írt, az Erdő-mező.hu pl. úgy, hogy a Szakadáth-Gépker új szinfoltot vitt az agrármarketingbe. Megtisztelő volt, hogy a klipet Agrárágazat és a Gépmax is megosztotta, amelyek a (szerintünk) legnépszerűbb, legpatinásabb szakmai portálok. A kiállításon a standon többször elhangzott a zene, amelyet többen felismertek és meg-megálltak a stand tévéje mellett, hogy meghallgassák az első magyar ágaprító rapet. Emiatt nagyon vidámra sikerült az idei AgromashExponk. A kiállítás viszont nemcsak emiatt volt sikeres. A kedves arcok, falatozás melletti jó beszélgetések és az új szerzett barátok erősítik meg bennünk minden az évben az érzést, hogy nem hagyjuk ki a következőt sem! Köszönjük a rengeteg segítséget a szervezőknek, a Hungexpo hőseinek (köszönöm Enikők :), Eliza, Réka :-), külön köszönet a takarítóknak, közülük is a legjobban Margit néninek. Addigis, ha valaki Urban ágaprítót szeretne látni, ezen a linken olvashat róluk, illetve a dunavecsei és a biharkeresztesi telephelyen több modell is megtekinthető.