Blog banner

Blog

Az AGCO az új tulajdonos, a Szakadáth-Gépker marad a hazai márkaképviselet

Az AGCO az új tulajdonos, a Szakadáth-Gépker marad a hazai márkaképviselet

2017. október 8., vasárnap

A Lely szálastakarmány betakarító gépek üzletágának új tulajdonosa az AGCO

Mint azt már korábban több médium megírta, ez év elején bejelentette a holland Lely mezőgépgyártó cég, hogy ezentúl a tejgazdasági és robottechnológia irányában fejleszti tovább a vállalatot. Ennek köszönhetően eladja a szálastakarmány betakarító üzletágat, amelyet október elején megvásárolt az AGCO.

A rég ismert barátok új köntösben

Mivel a Welger bálázók és az egyéb Lely szálastakarmány betakarító termékek gyártása a cégrész  megvásárlásával nem szűnik meg, a Lely gépek gyártása továbbra is az ismert minőségben folytatódik tovább. Ezért nem kell meglepődni, ha egy szokatlan színben is feltűnik egy Welger bálázó vagy egy Tigo kocsi a legközelebbi kiállításokon. A Szakadáth-Gépker Kft az Agromashon továbbra is várja a kedves látogatókat és szívesen ad információt az elérhető, jelenleg még egy jó ideig Lely márkanéven futó termékeről, illetve az új néven és megjelenésben tündőklö újabb gépekről is.

A Lely szálastakarmány betakarító termékek további forgamazója jelezte együttműködési szándékát

Mivel korábban is sok elismerést kaptunk a kiváló szervizháttérnek köszönhetően,  cégünk megerősítést kapott abban, hogy továbbra is ellátja a korábban Lely néven gyártott termékek képviseletét Magyarországon, míg a tejgazdasági berendezések képviselőjeként szintén áll az érdeklődők rendelkezésére a cég dunavecsei és biharkeresztesi telephelyein. A korábban beszerzett Lely gépekhez szükséges alkatrészek ellátása természetesen zavartalanul működik tovább, s a már rég ismert, kiváló gépek beszerzésének igénye esetén is kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal!

Ha szeretne ehhez hasonló cikkeket olvasni és szívesen értesülne az elsők között

szezonális ajánlatainkról, íratkozzon fel hírlevelünkre!  Pár másodperc az egész: