Blog banner

Blog

A kérdés, amely a legtöbbször elhangzott az ágaprításról az Agromash standon

A kérdés, amely a legtöbbször elhangzott az ágaprításról az Agromash standon

2018. január 27., szombat
Címkék:

AMI SZERINTÜNK A LEGLÉNYEGESEBB KÉRDÉS, HA ÁGAPRÍTÓT VÁSÁROLNA

Idén is kimentünk az Agromashexpora, hogy kiállítsuk az Urban ágaprítót. Azért nem -kat (ágaprítóKAT), mert a terméket már ismerik és úgy gondoltuk, hogy elég kiállítani egy darabot.

Azért vettünk részt kiállítóként, mert rengtegen érdeklődnek, hogy hol nézhetnék meg a gépet? Ilyenkor mindig úgy döntünk, hogy kivisszük az AgromashExpora, mert ez a legnagyobb magyar mezőgazdasági kiállítás, így meg lehet tekinteni a gépet és személyesen tudunk válaszolni a kérdésekre is.

Talán a tapasztalatoknak köszönhetjük, hogy idén végre megkérdezték, ami szerintünk a leglényegesebb, készítettünk is egy videot. Vártuk a kérdést:

Ahogyan az a videobol kiderül, nem az a leglényegesebb kérdés, hogy mennyi a maximum ágátmérő, hanem az, hogy mennyi a minimális. A nagy teljesítménynek az lehet a vonzata, hogy a legapróbb átmérőjű ágak átfutnak a kések között és azok feltekeredve a vágószerkezetre arra késztetik a felhasználót, hogy tízpercenkénti kényszerszünetet tartva szétszedje a gépet és leszedje a feltekeredett ágakat. Gondoljuk csak bele, mekkora bosszságot okozhat egy fűzfavessző-csokor. Az Urbannal nem lesz gond: a legvékonyabb ágat is úgy vágja el, mintha azt pengével szeleteltük volna, így nem kell a dugulási vagy a feltekeredési lefulladás miatt bosszankodnia. Az Urban SM70-est a standon rengetegen megcsodálták és többen rendeltek is. Ahogyan abban megállapodtunk, hamarosan szállítjuk! :-)

Ha szeretne ehhez hasonló cikkeket olvasni és szívesen értesülne az elsők között

szezonális ajánlatainkról, íratkozzon fel hírlevelünkre!  Pár másodperc az egész: