Blog banner

Blog

A hetedik karácsony...

A hetedik karácsony...

2017. december 25., hétfő

Kedves Olvasó!

Ön most 2017 utolsó blogbejegyzését olvassa Tőlünk, ami most nem erdészeti, vagy mezőgazdasági témáról szól, hanem most mi is megállunk picit e rohanós év végén.

Idén  7 éves a Szakadáth-Gépker Kft!

Ez egy mezőgazdasági cég életében nagyon nagy dolog, hiszen ekkora versenyben nagyon nehéz talpon maradni. Nekünk sikerült és nem árulunk el nagy titkot, hogy mi egy sikeres cég receptje. Úgy kell az ügyfelet szolgálni, ahogyan azt én is elvárnám és olyan minőségű gépet kell ajánlanom, amellyel én is szívesen dolgoznék. Minket ez a két dolog vezérel már a kezdetek óta és büszkék vagyunk arra, hogy a családi cégünk egyre ismertebb és elismertebb a magyar piacon.

Több neves terméket kínálunk ezen a weboldalon, amelyekre nagyon büszkék vagyunk,  de a legkedvesebb fül számunkra mégis a Vélemények menüpont. Ezt azért készítettük, hogy aki akarja, beírhatja a véleményét munkánkról. Nagyon jó olvasni a kedves sorokat, nagyon meg tudja szépíteni napunkat még a leghajtósabb időszakban is.

Ez a cég csak egy cég lenne a sok között, viszont az ügyfelei és a barátai teszik ezt egy nagyon különleges vállalkozássá. Többen említették, hogy azért szeretik a mi kis kiállítási standjainkat, mert érezni lehet a családias hangulatot. Mi is ezért szeretjük a kiállításokat. Gépet akármilyet kivihet a kiállító, de nem akármilyen emberek látogatják meg.  Legfőképp a régi elégedettek, vagy azok az új ügyfelek akiket elégedettek ajánlanak. Az ügyfelek elismerései és elégedettségei többet érnek bármilyen többmilliós standnál, bármilyen csilli-villi gépnél.  Gépet bárhol vehetsz. Csak pénz kérdése.  Kifizetheted a világ legszebb standját, de mit sem ér, ha végig üres, mert nem látogatják meg.

Dolgos embereket, ügyfeleket, akikből később a barátunk lesz... na őket nem tudod semmilyen pénzzel, marketinggel megvenni. Csak odafigyeléssel és törődéssel. Csak úgy, ha azután is bízhat benned, miután átutalta a vásárolt gép árát. Felveszed a telefont, ha szükség van rád!

Köszönjük mindnyájuknak, hogy megtiszteltek minket bizalmukkal! Amennyiben a két ünnep között lenne ránk szüksége, keressen bátran minket elérhetőségeinken! Szívesen adunk ajánlatot vagy segítünk mezőgazdasági vagy erdészeti gépeket érintő szakmai kérdésekben!

Áldott, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk Önöknek és ne feledjék: 2018-ban is számíthatnak ránk! :-)


 

Ha szeretne ehhez hasonló cikkeket olvasni és szívesen értesülne az elsők között

szezonális ajánlatainkról, íratkozzon fel hírlevelünkre!  Pár másodperc az egész: