Menü

Így lehet a legolcsóbban bejutni az AgromashExpo 2019-re

2019. január 13
582
Így lehet a legolcsóbban bejutni az AgromashExpo 2019-re

Segítünk, hogy olcsóbban bejuthasson

Az AgromashExpora a belépés díjköteles, mi viszont tudunk segíteni, hogy olcsóbban jusson belépőhöz.

ERRE A LINKRE KATTINTVA, az adatlapot kitöltve olcsóbban veheti meg a jegyét, sőt, ha vidékről érkezik, a MÁV kedvezményét is igénybe veheti a rendezvényre érkezéshez.

Gőzerővel folynak az előkészületek

Az idei kiállításon különleges termékeket mutatunk be látogatóinknak. Mint az a korábbi blogcikkeinkből kiderült, elkezdtük a Kongskilde termékek forgalmazását. A szálastakarmány betakarító termékek nem teljesen ismeretlenek Magyarországon, hiszen már évek óta ismert és elismert teljesítménnyel dolgoznak a rendsodrók és a kaszák a magyar földeken. Mivel nagyon keresettek ezek a gépek cégünknél, úgy gondoltuk, hogy az ország legnagyobb kiállításán méltó helyet kapva, közszemlére tesszük őket a tisztelt publikumnak.

Csak Kongskilde lesz?

Nem, nemcsak a dán márka képviselteti magát a G pavilon 203B standján. Amint az a fenti videobol kiderül, nemcsak a Kongskilde termékekről fog szólni az idei AgromashExponk. Ha már szálastakarmánybetakarításról beszélünk, a Kongskilde rendsodrókat és a kaszákat remekül kiegészíti a munkafolyamatban a Maschio Feraboli bálázó családja. Úgy gondoltuk, hogy az egyik legnagyobb gépet visszük, ki, az alábbi videon láthatjuk a műszaki jellemzőit.

A Maschio 365 HTC egy jól bevált változókamrás körbálázó, változtatható kamramérettel, ezért közkedvelt a bérmunkát végző gazdák körében is. A bálázókhoz remekül passzol a HELLASNET bálaháló, amelyről olyan sok pozitív visszajelzést kapunk az elmúlt évek során.

Az örök kedvenc

Mivel évről-évre egyre többet adunk el a legendás Urban ágaprítókból, egyszerűen nem tehetjük meg, hogy ne mutatnánk be őket az idei kiállításon is. Ötféle gépet viszünk az Urban ágaprítók közül, az öt legnépszerűbbet, tehát aki a legnagyobb, benzinmotoros SMH 110 típust még nem látta testközelből, akkor erre most lehetőség nyílik. Természetesen a jól bevált kardánmeghajtású modellek is kinn lesznek, a TR110 a mai napig az egyik legfelkapottabb az SM70 benzinmotoros verzió mellett.

Meglepetésünk is lesz

Terveink szerint idén debütálni fog egy új termékcsalád is a Szakadáth-Gépker Kft standján. Azt viszont, hogy melyik ez a termékcsalád, csak akkor tudhatja meg, ha ellátogat hozzánk a Hungexpora, 2019 január 23-26 között a G pavilon 203B standra, ahol az eddigi legnagyobb és legszínesebb termékskálával várjuk Önt!