Menü

A biztonságos Stepkovace Urban ágaprítók sikere az önkormányzatok körében

2017. október 01
5190
A biztonságos Stepkovace Urban ágaprítók sikere az önkormányzatok körében

Hulladékkal a hideg ellen

A hideg időszak közeledtével nemcsak a magánszemélyek, hanem a közületek is számolgatnak, hogyan lehetne minél gazdaságosabban átvészelni a téli napokat. Már szinte megszokott, hogy évről-évre, egyre több önkormányzat kér árajánlatot az Urban ágaprítókra. Legtöbbször szinte ugyanazokat a mondatokat halljuk az érdeklődőktől: "Kellene egy ágaprító gép, amely nemcsak biztonságos, hanem ár-érték arányban jó megoldást kínál a településen keletkezett fahulladék eltűntetésére."

Melyik a legnépszerűbb?

A legnépszerűbb típusok idén is a kardán meghajtású ágaprítók, amelyek igény szerint kistraktorokkal ugyanúgy meghajthatóak, mint nagyobb, de maximum 50 LE-t igénylő társaik. A TR110 ágaprító előnye, hogy akár 12 cm-es átmérőjű gallyal is megbírkózik, s 5 köbméteres óránkénti aprítási teljesítményével igazán hatékonynak mondható. De aki nem rendelkezik traktorral, annak a sajátmotoros, utánfutóra szerelt SMH70 típust tudjuk ajánlani. Ezért aztán idén is rengeteg felelős és környezettudatos városvezetés kér árajánlatot, hogy egy Urban ágaprító beszerzésével, a fahulladék "konyhakészre gyártásával" oldja meg a közintézmények szinte ingyenes fűtését és a rászoruló családok segítését. Ehhez ráadásul most a visszajelzések alapján az önkormányzatok pályázati támogatást is igényelhetnek!


Jól esik hallani az ilyen véleményeket:

Az összes termék megtalálható a TERMÉKKATALÓGUS menüpont Ágaprító gépek almenüjében. Csak jelezzen és bármely típus árajánlata egy órán belül az Ön kezébeen lehet!

Ha szeretne ehhez hasonló cikkeket olvasni és szívesen értesülne az elsők között

szezonális ajánlatainkról, íratkozzon fel hírlevelünkre!