Menü

MIÉRT PONT A STEPKOVAC URBAN ÁGAPRÍTÓK?

Évek óta vagyunk az Urban Kovo S.R.O. gyári képviselete. Mondhatjuk, hogy az egyik kedvenc termékcsoportunk, s nemcsak a miénk, hanem az érdeklődőinké is.  Évről-évre nagyon sokat adunk el ebből a típusból, hiszen, ahogy mondank szokták: "Ebbe benne van az anyag". Az ágaprító -valljuk be- nem tartozik a legpopulárisabb gépek közé, viszont ha rengeteg aprítani való fahulladékunk van, akkor szinte nincs más megoldás, mint ennek az igénybevétele.  Nem mindegy, hogy mennyi idő alatt aprítunk fel 30-40 köbméter gallyat, amiből aztán értékes tüzelőanyag válik. Két nagy csoportot különböztetünk meg, a 70-es végűek 8 cm átmérőig, míg a 110-es végűek 12 cm-ig aprítják a fát, akár a vajat. Ezt az alábbi magyar feliratos video kiválóan szemlélteti:

Az Urban ágaprítók nagyon hatékonyan oldják meg az aprítási feladatokat, hiszen 4-5 köbméter fát vágnak fel óránként, s nemcsak felaprítják, be is zsákolják a produktumot. Dupla raschelzsákos kivitelüknek köszönhetően, ha az egyik zsák megtelik, egy billenőlapát átforgdításával a másik zsákba ömlik az apríték a zsákcsere idejére. Aki a BIG BAG zsákos tárolást vagy a felhordószalagos megoldást választanák, a gépeket ezzel is fel tudjuk szerelni.

Nagyon sok önkormányzat az SM70 benzinmotoros típust választotta, hiszen a gép önálló munkavégzésre alkalmas és biztonsági vészleállító karral van felszerelve, amelynek köszönhetően ez az egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb gép a piacon. Benzines kivitelű gépeknél fontos a mozgatás kérdése, ezért az SMH70 és az SMV 70 vontatható kivitel úgy lett kifejlesztve, hogy akár autóval, akár quaddal is könnyen szállíthatóak. Akik a traktormeghajtást preferálják, azoknak a TR70 típust szoktuk ajánlani, amely már 28 LE tejlesítményű traktorral meghajtható, de a kistraktorosoknak is tudunk gépet adni, ők a TR75 típusút választják.

Tüzépek körében nagyon népszerű az EM70 típus, amely egy háromfázisú villanymotorral van meghajtva, ezzel kiválóan lehet aprítani a fát 8 cm átmérőig.

Kérjük, látogassa meg a TERMÉKKATALÓGUS - Ágaprító gépek menüpontját, ahol az összes típus megtalálható, valamint a képek mellett a Letölthető prospektus segíti Önt abban, hogy az Önnek legmegfelelőbb típust kiválaszthassa!