Blog banner

Blog

Lely kiskocka bálázó a mezőgazdasági gépek örök klasszikusa

Lely kiskocka bálázó a mezőgazdasági gépek örök klasszikusa

2018. január 31., szerda
Címkék:

Korábbi bejegyzéseinkben már szót ejtettünk a körbálázókról. Most itt az ideje, hogy bemutassuk Lely kiskocka bálázóját, ami mezőgazdasági gépek örök klasszikusa.

Kiskocka bálázó tökéletes technikával a széna és szalma rendfelszedéséhez


Okosabb, gyorsabb és erősebb ez a három tulajdonság, ami a Lely mezőgazdasági gépeit megkülönbözteti versenytársaitól. 

Okosabb, mert a keresztirányú továbbító egységek és a kötözés teljesen szinkronban fut a dugattyúval. A Lely bálázók csavarodásmentes tengelyeket és szöghajtóműveket használnak szemben a hagyományos gépekkel, amelyek láncokat használnak a meghajtáshoz. Az egész élettartamra garantált, gyárilag beállított szinkronmozgás, rendkívüli megbízhatóságot és nagyon kevés karbantartást ígér. 

A nagy áramlási teljesítmény feltétele a megszakítások nélküli folyamatos munkavégzés. A gépek automatikusan működő túlterhelés biztosítással rendelkeznek. Így a hagyományos bálázókkal szemben gyorsabbak, mert csak rövid időre kell megállni a vezetőnek és a gép önállóan elhárítja a túlterhelést.

A Lely kiskocka bálázók további előnye az erősségük. Önlehúzó csomókkal működik a kötöző rendszerük, így nincs szükségük lehúzókra. Egyedülálló módon kúpos zsinegtartóval szerelték őket, ami minden minőségi zsineget feldolgoz és automatikusan alkalmazkodik erősségükhöz. Duplahurkos csomót köt, így akár 30%-al nagyobb szakító terhelés érhető el.

A Lely Welger gyár mérnökei az összegyűjtött tapasztalatokat és a legmodernebb gyártástechnológiákat alkalmazzák minden egyes bálázó gyártásánál. A lánc nélküli hajtás zseniális koncepciója által, automatikus túlterhelés elleni biztosítással kombinálva a legmegbízhatóbb betakarítógépek.

 

Ha szeretne ehhez hasonló cikkeket olvasni és szívesen értesülne az elsők között

szezonális ajánlatainkról, íratkozzon fel hírlevelünkre!  Pár másodperc az egész: