Blog banner

Blog

Ez a kasza Tibi, az egyik ügyfélből lett barátunk kedvence!

Ez a kasza Tibi, az egyik ügyfélből lett barátunk kedvence!

2018. január 3., szerda
Címkék:

"Tetszik a kasza moduláris felépítése, hiszen a részegységek önálló kenést kapnak lejtőn is és nem folyik le a kenőanyag a kasza aljára. A gyors pengecserét meg egyenesen imádom." 

 

Így nyilatkozott a bács-kiskun megyei M. Tibor barátunk, aki már egy szezont végigkaszált a Lely Splendimo Classic kaszával. Nem véletlenül ezt a két érvet hozta fel, amiért ma is ezt a típust választaná, hiszen hazánkban is egyre többen választják ezt a terméket ezen tényezők miatt.

 

Így is lehet – LELY kaszák egyszerűen és nagyszerűen


Mint bármilyen más mezőgazdasági gépnél - meg bárminél - úgy a kaszavásárlási szándék esetén sem kell attól tartani, hogy választék szűkösséggel szembesülhetünk. Kapásból 10 féle márkát, tulajdonságot fel tud sorolni bárki, lehet venni pirosat, zöldet, kéket, vontatottat vagy függesztettet, dobost vagy tárcsást ki-ki elképzelése szerint. Nem könnyű a döntés, ezt megkönnyítendő a különböző gyártók fáradságot nem kímélve dolgoznak az újabb és újabb technikai megoldáson, hogy maguk felé billentsék a mérleg nyelvét. Ennek szellemében készülnek a LELY tárcsás kaszái is. A LELY tárcsás kaszáinak fő ismertetőjele a moduláris kaszaszerkezet, amely markánsak különbözik a tárcsás kaszák többségére jellemző fogaskerék áttételes megoldástól.


 
Moduláris kaszaszerkezet kép

Itt az egyes tárcsák meghajtását végző modulok hajtását a gerendelyben végighúzódó hatszögtengely végzi, amellyel elkerülhető a fogaskerekek számával rohamosan növekvő lóerő igény és vele együtt az üzemanyag többletfelhasználás. Mivel a tárcsa modulok zártak, nem kell attól tartani, hogy a kasza gerendely megdöntésével a kenőolaj a legalsóbb pontra kerül, kenetlenül hagyva a felsőbb rétegeket. Ezenkívül a moduláris kaszaszerkezet kevesebb alkatrészt igényel, egyszerűsítve és lerövidítve az esetleges szükséges javítási időt.

A LELY termékei közül a tárcsás kaszákat nyugodtan lehet egy kitűnő bemutatkozó terméknek nevezni, amennyiben a LELY termékeit még valaki nem ismeri. Míg egy bálázó beszerzési ára egy kaszának a többszöröse és az ügyfél akár több évig is halogatja a döntést, addig egy kasza vételbe könnyebben ’beleugrik’ akár egy számára ismeretlen márkát választva is.

Tapasztalatok alapján, aki a LELY kaszát vásárol, annak újabb szálastakarmány betakarító gép vásárlása esetén is nagyon nagy valószínűséggel LELY logós gépet választ, köszönhetően a kiváló minőségnek, a praktikusságnak és az alacsony fenntartási költségnek.

Lely Splendimo tárcsás kasza itt!


Ha szeretne ehhez hasonló cikkeket olvasni és szívesen értesülne az elsők között

szezonális ajánlatainkról, íratkozzon fel hírlevelünkre!  Pár másodperc az egész: