Blog banner

Blog

Agromash Expo, G pavilon 501B stand A Szakadáth-Gépker idén is vár!

Agromash Expo, G pavilon 501B stand A Szakadáth-Gépker idén is vár!

2018. január 12., péntek
Címkék:

AgromashExpo 2018, G pavilon 501B stand. A Szakadáth-Gépker idén is vár!

Mint minden évben, idén is kiállítóként veszünk részt az Agromashexpon. Egy kisebb standon várjuk az érdeklődőket, mert a korábbi évek tapasztalatai alapján már olyan sokan ismerik az Urban ágaprítókat, hogy véleményünk szerint inkább csak személyesen szeretnének velünk beszélni a gépekről az érdeklődők.

Mik lesznek kiállítva?

Mivel rendgetegen érdeklődnek az Urban ágaprítók iránt, úgy gondoltuk, hogy ezt a slágertermékünket látnák az érdeklődők a legszívesebben a kiállításon. Egy Urban benzinmotoros ágaprítót és -terveink szerint- egy kardánmeghajtású ágaprítót láthatnak az érdeklődők.

Ismered a Hellasnet bálókat?

A tavalyi évben azonban volt egy másik slágertermékünk is. Ahogyan azt már egy korábbi bejegyzésünkben említettük, a Hellasnet bálaháló olyan sikeres volt, hogy szezonban az ország minden tájára szállítottunk. Ezért arra gondoltunk, viszünk ki egy pár tekercs hálót, hogy az érdeklődők megfoghassák a terméket és megbizonyosodjanak a háló minőségéről. 


Az idei Agromashon ajándékot is adunk - VIDEO


Manapság egyre nagyobb figyelmet kap a precíziós gazdálkodás témaköre, ezért arra gondoltunk, hogy a kiállítás látogatóinak egy kis ajándékkal kedveskedünk. Részletek a fenti videoban, illetve ezen a linken. Mindenkit szeretettel várunk az AgromashExpon.

Helyszín: Hungexpo, Budapest, 1101 Albertirsai u. 10/a stand.

Időpont: 2018 január 24-27.

A Szakadáth-Gépker URBAN-HELLASNET Standja: G pavilon 501B stand

Kedvezményes belépőjegyért regisztrálj ezen a linken.


Szeretettel várunk!

 

Ha szeretne ehhez hasonló cikkeket olvasni és szívesen értesülne az elsők között

szezonális ajánlatainkról, íratkozzon fel hírlevelünkre!  Pár másodperc az egész: